De Seniorenraad organiseert 26 februari een “kijkdag” in het Dommelhuis, speciaal voor senioren.

De Seniorenraad Son en Breugel organiseert voor alle senioren in het dorp op zaterdag 26 februari van 11.00 – 15.00 uur elke 30 minuten rondleidingen met groepjes van 10 – 15 personen in het nieuwe Dommelhuis aan het Kerkplein, dat voor de zomervakantie haar deuren officieel zal openen. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Het Vestzaktheater zal als verzamel- en vertrekpunt dienst doen.
Deze datum is speciaal gereserveerd voor oudere inwoners in onze gemeente. Zij kunnen in alle rust gebruik maken van een rondleiding onder leiding van een gids.
Voor deelname aan de rondleidingen is voorafgaande registratie via https://www.vestzaktheaterson.nl/activiteit/rondleiding-dommelhuis-senioren/

noodzakelijk. Er kan op een bepaald tijdstip  worden ingeschreven. Uiteraard geldt dan vol = vol. Deelnemers worden verzocht zich (minimaal) 15 minuten voor het afgesproken tijdstip van de rondleiding te melden in het Vestzaktheater en gaan vanuit deze locatie naar het Dommelhuis.

Deze “kijkdag” wordt van harte gesteund door de Seniorenraad.
De Seniorenraad zelf is inmiddels verjongd en grijpt deze gelegenheid daarom graag aan om van zich te laten horen. Vanzelfsprekend zal in het Vestzaktheater een versnapering worden aangeboden.