Succesvolle Themaochtend Testamenten

De laatste vrijdag van de maand mei puilde de zaal van De Boerderij in Breugel bijna uit door de grote opkomst voor de presentatie van notaris Heleen Vaarten. Zij is sinds 1996 gespecialiseerd in personen- en familierecht en bracht de aanwezigen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (levens-)testamenten.

Het duizelde de toehoorders af en toe om de consequenties van alle mogelijkheden te doorgronden, maar Heleen hielp alle toehoorders door eenvoudigweg te zeggen “vergeet dit allemaal maar. Wanneer het over uw eigen situatie gaat, wordt alles heel duidelijk op een rijtje gezet en alle voors en tegens met u doorgenomen.”

Duidelijk werd vooral hoeveel mogelijkheden er zijn om alles goed te regelen voor het moment dat je dit zelf niet meer kunt door overlijden of beperkingen. Bij Heleen is niets standaard en “kan alles”, maar goed nadenken over wat je wilt en zorgen dat jouw wensen en mogelijkheden altijd op de eerste plaats blijven staan, was wel een heel belangrijke boodschap.

Voor wie niet aanwezig kon zijn of voor wie de sheets van haar presentatie nog eens wil bekijken, hieronder vind je de vertoonde PowerPointpresentatie. Heleen Vaarten maakt deel uit van het kantoor Pigmans Ras Janssen Notarissen, op de Parklaan 64 te Eindhoven.

Op 28 juli a.s. is de volgende Themaochtend in De Boerderij. Spreekster is dan Marjolijn den Ouden, trainer Mindfulness, coach en ‘pas-op-de-plaats’ begeleider.  Hierover meer informatie in de wekelijkse SeniorenInfo op de laatste pagina van de MooiSonenBreugelKrant vanaf 5 juli. De koffieochtenden in Braecklant (woensdag) en De Boerderij (vrijdag) van 10 – 12 uur gaan de gehele zomer door.

Klik hier om de powerpoint presentatie te downloaden