Themaochtend: Valpreventie  

Wijziging spreker

Vrijdag 31 maart organiseert de Seniorenraad een themaochtend over valpreventie in De Boerderij, ingang via parkeerplaats De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a in Breugel.

De eerder in deze krant van 1 maart aangekondigde fysiotherapeut Peter Bos moet door omstandigheden helaas verstek laten gaan. Zijn plaats wordt ingenomen door mevrouw Mariette Morres, voorlichter van de GGD Brabant Zuidoost. Zij zal ons voorlichten over valpreventie onder de titel “Blijf op eigen benen staan”.

Aan deze themaochtend zijn geen kosten verbonden. De gastvrouwen van de Seniorenraad zorgen voor koffie/thee tegen een kleine vergoeding. De deur staat open vanaf 09.45 uur en het programma duurt van 10-12 uur. Iedereen is hierbij uitgenodigd. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Dat geldt ook voor de koffieochtenden die de Seniorenraad elke woensdag- en vrijdagmorgen organiseert in respectievelijk Braecklant, Amerikalaan 2, Son en De Boerderij in Breugel van 10-12 uur. Daarnaast zijn gezamenlijke koffiemogelijkheden in en georganiseerd door het HOi-Huis (ma t/m do), Taylorstraat 1a.