Thema- en Koffieochtenden in Braecklant en in De Boerderij

De werkgroep Ontspanning van de Seniorenraad organiseert op twee plaatsen in Son en Breugel een koffieochtend, van 10.00-12.00 uur. In Son zitten we op woensdag in Braecklant, Amerikalaan 2 en in Breugel op vrijdag in 
De Boerderij. Bezoekers van De Boerderij kunnen (in verband met sloop en nieuwbouw van De Bongerd) de entree nu bereiken door vanaf de Asteroïdenlaan tussen de veranda en de jeu de boulesbanen door te lopen.

Vrijwilligers zorgen voor koffie of thee met een versnapering. De toegang is gratis; wel wordt een bijdrage gevraagd voor koffie/thee.

Op de laatste vrijdag van de oneven maanden (met uitzondering van juli) wordt in De Boerderij een steeds wisselend thema besproken. Daarbij is iedereen welkom. Dus ook de woensdagbezoekers aan Braecklant en ook iedereen die geïnteresseerd is in het betreffende onderwerp. Er is altijd volop gelegenheid om vragen te stellen.

Kom gewoon eens binnenlopen! De deuren zijn open vanaf 09.45 uur!
Wil je meer weten of zelf eens een themaochtend verzorgen? Neem dan contact op met Vera van Honk, secretaris van de Seniorenraad Son en Breugel, secretaris@seniorenraadsonenbreugel.nl , tel. 06 – 4017 7832.

Je bent van harte welkom, ook als je gastvrouw/-heer zou willen worden!