VACATURE SENIORENRAAD

Heb jij 2 uur per week tijd over om te helpen bij onze PR-activiteiten? 

Er is binnen de werkgroep communicatie van de Seniorenraad dringend behoefte aan versterking ter aanvulling van het bestaande team van vrijwilligers.

De Seniorenraad bestaat uit verschillende werkgroepen en zet zich al ruim vijftien jaar in voor alle ouderen (55+) in onze gemeente, op het gebied van leefbaarheid, ontspanning en belangenbehartiging.

Wie zoeken wij?

  • iemand die het plezierig vindt in teamverband te werken en met ons meedenkt over alle PR-activiteiten
  • iemand die een helpend handje kan bieden bij de organisatie van themamiddagen (o.a. flyers maken, posters laten afdrukken en verspreiden)
  • iemand die af en toe het Infopunt OUDERenWIJZER wil helpen bemensen
  • iemand die het leuk vindt om af en toe een vergadering van onze werkgroep bij te wonen, hoewel je natuurlijk bij alle maandelijkse vergaderingen aanwezig mag zijn!
  • de vacature is voor de Seniorenraad maar kan zeer zeker óók door een jong(er) iemand worden ingevuld. Affiniteit met senioren is wel een pre.

De werkzaamheden zullen, verschillend per week, enige tijd van je in beslag nemen. Indien je een echte regelneef/tante bent, valt dit erg mee, zeker als je handig bent met mail en Word. De communicatie verloopt veelal via de mail en je kunt dus vaak vanuit huis werken.

De werkgroep communicatie informeert de inwoners via de plaatselijke pers

(DeMooiSonenBreugelKrant) met o.a. de maandelijkse seniorenpagina, de wekelijkse senioreninfo. Onze folders liggen ter inzage o.a. in het Dommel- en HOi-Huis. Ook via de eigen website (www.seniorenraadsonenbreugel.nl) word je geïnformeerd over actuele onderwerpen die van belang zijn voor senioren.
We zijn ook actief op Facebook (seniorenraadsenb).

Voel je je aangesproken, kun je contact opnemen met:

Thijs Wijnakker

Telefoon: 06-19401554

Heb je meer interesse om een bijdrage te leveren op het gebied van leefbaarheid, ontspanning of belangenbehartiging dan zijn wij eveneens op zoek naar je.