Woon-WMO Beurs voortaan de Stap naar Gezonder Beurs!

Op 10 december 2023 organiseert de LEVgroep weer een Woon-WMO Beurs, maar dan onder een nieuwe naam, namelijk: de Stap naar Gezonder Beurs. Dit jaar wordt meer de nadruk gelegd hoe inwoners zelf stappen kunnen zetten naar een gezonder en prettiger leven.

Soms zijn een aantal aanpassingen nodig om dat “langer thuis in eigen huis” mogelijk te maken. Voorzieningen en veiligheid in en om de woning en advisering op het gebied van voeding, bewegen en gezond leven helpen hierbij. Domotica en digitale zorg (e-health) gaan – op een voor velen betaalbare manier – een steeds grotere rol spelen.
Maar ook financiele zekerheden en Positieve Gezondheid hierbij een belangrijke rol. Met Positieve Gezondheid hebben we het niet alleen over lichaamsfuncties, maar ook over mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en goed voor jezelf zorgen in het dagelijks leven.

Juist over al deze mogelijkheden wil deze Stap naar Gezonder Beurs ruime voorlichting geven.

Noteer alvast deze datum in je agenda, 10 december van 11.00 – 15.00 uur in het Dommelhuis. In de komende weken lees je meer over deze beurs in deze krant.